Ágyvédő lepedő gumipántos SS 90 x 200 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
Ágyvédő lepedő gumipántos SS 90 x 200 cm
Cikkszám
GS035
4 190 Ft

A termék jellemző tulajdonságai:

A nálunk forgalmazott termék egy szegett vízhatlan lepedő. A lepedő oldalai szegett és toldásmentesek. A termék olcsó és egyszerű ágyvédelmi eszköz. A lepedő kiválóan alkalmas arra, hogy a kórházakban, szociális intézményekben és a betegápolásban. A forgalmazott lepedő sokkal tovább bírja, mint az egyszer használatos, gumilepedők. A matracot így egy lepedővel meglehet védeni a folyékony szennyeződésektől.
- 130 gr/nm forttír pamut felsõ réteg, 70gr/nm PVC alsó filmréteg.
- 95°C-on mosható, 120°C-on sterilizálható.
- Légáteresztő és antiallergén.
- Méret: 90x200cm


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Tisztelt Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt olvassa el figyelmesen!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegye figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolaos döntés meghozatalánál. Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Cikkszám
GS035
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!