Ágyvédő lepedő gumipántos SS 90 x 200 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
Ágyvédő lepedő gumipántos SS 90 x 200 cm
Cikkszám
GS035
Márka
N/A
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
2 990 Ft

A termék jellemző tulajdonságai:


A felszíne fehér frottír, az alja impregnált, vízhatlan anyag.
A termék az oldalán szegett, toldásmentes, a 4 sarkán gumipánt található, amellyel egyszerűen rögzíthető a matrachoz. Hatékony és egyszerű eszköz, mellyel biztonságosan megvédhető a matrac és az ágy a folyékony szennyeződésektől. A lepedő kiválóan alkalmas arra, hogy a kórházakban, szociális intézményekben és akár az otthoni betegápolásban használjuk. Alkalmas arra, hogy a hagyományos gumilepedőket helyettesítsük vele. 
- 130 gr/nm forttír pamut felsõ réteg, 70gr/nm PVC alsó filmréteg.
- 95°C-on mosható, 120°C-on sterilizálható.
- Fontos, hogy a tisztításnál ne használjunk klór tartalmú vegyszert, mert        rongálja a PVC alsó filmréteget.
- Légáteresztő és antiallergén.
- Méret: 90x200cm


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!