Ágyemelő lábalátét

Raktáron
Raktárkészlet:
Ágyemelő lábalátét
Cikkszám
ID335
Márka
Herdegen
Raktárkészlet
Raktáron
5 390 Ft
Egységár: 1 347 Ft/db

Megemeli az ágy magasságát 14 cm-el
A készlet 4 db ágyemelőt tartalmaz
Anyaga műanyag
Terhelhetőség: 50kg/ágyláb


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az otthonápolás során gyakran előfordul, hogy szükség lenne az ágy, szék, vagy asztal megemelésére, ezzel könnyebbé téve a beteg számára a leülést, felállást. A bútorok cseréje nem biztos, hogy megoldást jelent, de ezzel a kiegészítővel sokat segíthetünk. A 4 db láb, amit a bútor alá teszünk nem csúszik el, stabilan a helyén marad.

A használata során tegyük a bútor lába alá, függetlenül attól, hogy a bútor lába hengeres, vagy szögletes formájú. A bútoremelő 8 cm átmérőjű és 2 cm mélységű. Amennyiben a felemelendő bútornak nincs lába, az eszköz nem alkalmas a használatra.

Teljes magasság: 16 cm
Magasság az alátámasztásig: 14 cm
Belső átmérő 7,6 cm
Külső, alap átmérő: 16,7 cm


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
Herdegen
Cikkszám
ID335
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!