Ágyemelő lábalátét

Raktáron
Raktárkészlet:
Ágyemelő lábalátét
Cikkszám
ID335
Márka
Herdegen
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
5 490 Ft
Egységár: 1 372 Ft/db

Az otthoni kényelem és praktikum elengedhetetlen, különösen olyan helyzetekben, amikor szükség van az ágy, az asztal vagy a szék magasabbra emelésére a könnyebb hozzáférés érdekében. Ehelyett, hogy teljesen új bútorokat kellene beszerezni, az ágyemelő vagy ágymagasító használata lehet az ideális megoldás. Ezek a 4 db erős műanyagból készült lábalátétek biztonságosan emelik meg a bútort 14 cm-rel, így biztosítva a stabilabb és kényelmesebb használatot. A termék nemcsak nem csúszik el vagy mozdul el, hanem masszív kialakításának köszönhetően hosszú távon is megbízhatóan szolgálja a felhasználót, megkímélve ezzel az ember derekát.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Az ágyemelők használata egyszerű: csak helyezze el azokat az ágy vagy a szék lába alá, és máris 14 cm-rel magasabb lesz. A 8 cm átmérőjű és 2 cm mélységű, megerősített mélyedésbe könnyen és biztonságosan illeszthető a láb, függetlenül attól, hogy a bútor lába hengeres vagy szögletes.

Fontos megjegyezni, hogy ha az ágy nem rendelkezik lábakkal, akkor sajnos nem lehet használni az ágyemelőt.

Termékjellemzők:

  • Megerősített alátámasztás
  • Nemcsak hengeres lábak emelhetőek vele
  • Teljes magasság:16 cm
  • Az alátámasztásig, vagyis a tényleges emelési magasság: 14 cm
  • Belső átmérő: 7,6 cm
  • Alsó, külső alapátmérő: 16,7 cm
  • Terhelhetőség: 130 kg x 4 láb
  • Anyaga műanyag

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!