Az egészségről

A fürdetőszékekről bővebben

2019.05.07 10:17

 

Azok, akik ideiglenesen vagy tartósan korlátozottak a mozgásukban valamilyen betegségből kifolyólag, értelemszerűen komoly nehézséget okoznak számukra az olyan mindennapi teendők, mint például az öltözködés vagy a tisztálkodás. 

Azok, akik ideiglenesen vagy tartósan korlátozottak a mozgásukban valamilyen betegségből kifolyólag, értelemszerűen komoly nehézséget okoznak számukra az olyan mindennapi teendők, mint például az öltözködés vagy a tisztálkodás. Az esetek nagy részében a betegek meg tudják oldani, hogy legyen segítségük ezekhez a tevékenységekhez, azonban ez önmagában még nem elég: szükség van olyan gyógyászati segédeszközökre is, amelyek a mozgásban korlátozott személynek és a segítőnek is egyaránt megkönnyítik a helyzetüket. Ilyenek például a fürdetőszékek, amelyekkel sokkal egyszerűbb fürdetni a beteget.

Sok beteget zavar az, hogy segítségre van szüksége a fürdetésben, hiszen ez egy roppant intim tevékenység, és nehéz azt eltűrnie, hogy mások félmeztelen vagy teljesen meztelen állapotában mozgatják. Ennek kellemetlenségét igyekszik enyhíteni a fürdetőszék, ugyanis alkalmazásával nem kell folyamatosan emelgetni a beteget ahhoz, hogy alaposan meg lehessen fürdetni. Egyszerűen csak bele kell ülnie a székbe, és máris elkezdődhet a tisztálkodás. Ez a segítőnek is könnyebb, hiszen a tisztálkodás végére így ő sem fog kimerülni. A fürdetőszékekből már léteznek olyan típusok, amelyek kerekekkel is rendelkeznek, így a beteget fürdetés közben a székkel együtt is lehet forgatni, mozgatni.

A fürdetőszékek vízálló, masszív anyagból kerültek legyártásra, így nem jelent problémát, ha a gyógyászati segédeszközöket jelentős mennyiségű víz éri fürdetéskor. Rendkívül megbízhatók, hosszú távon kiszolgálják a beteget. Akár olyan kialakítású szék is elérhető már, ami egyben szobavécé is.

Kínálatunkban többféle fürdetőszék közül is válogathat, így könnyedén a beteg igényeihez igazíthatja a vásárlást. Gyógyászati segédeszközeinket könnyű tisztántartani, tartósak és korrekt áron elérhetőek. Fedezze fel választékunkat, és vásárolja meg a legideálisabb fürdetőszéket! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy más gyógyászati eszközünkről szeretne bővebb információkat megtudni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!