Oxigen koncentrator 8F

Nincs raktáron
Nem rendelhető
Megszűnt
Oxigen koncentrator 8F
Raktárkészlet
NINCS
120 000 Ft
A termék jellemzői:

Az általunk forgalomba hozott készülék, nagy koncentrációjú oxigént biztosít a felhasználó számára.
Klinikai tanulmányok során feljegyezték, hogy az oxigénkoncentrátor terápiás hatása egyenértékű más típusú oxigénszállító rendszerek hatásával.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Műszaki adatok:

Oxigénáram: 0,5 ~ 5 l / perc
Bemeneti teljesítmény: 400VA
Oxigénkoncentráció: 95,5% ~ 87%
Kimeneti nyomás: 40 ~ 70 kPa
Működési zaj: ≤48dB (A) (átlag) Teljes egység: 52dB (A)
Súly: 15,5 kg
Méret: H50cm x W39cm x D24.5 cm

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!