Microlife adapter

Raktáron
Raktárkészlet:
Microlife adapter
Cikkszám
VM077
Márka
Microlife
Raktárkészlet
Raktáron
4 290 Ft
Röviden a termékről:

A szaküzletünkben és a weboldalunkon egyaránt forgalmazott hálózati adapter csak és kizárólag a Microlife termékeinkhez választható!

Az adaptert a rendszeres vérnyomásméréshez ajánljuk. Ebben az esetben a vérnyomásmérő közvetlenül az elektromos hálózatról üzemel, így elem nélkül is használható. Azonban töltés közben az elemeket érdemes a vérnyomásmérőben tartani, hiszen ha tápfeszültség nélkül marad a készülék a memória és beállított idő kitörlődik.
A készülék belsejében elhelyezett kapcsoló lehetővé teszi, hogy az adapter csatlakoztatását követően az elemek nem merülnek le.
A rendszeres használat során, gyakran ellenőrizze az elemeket, mert könnyen felrepedhetnek!

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Helyes csatlakoztatási sorrend adapter és elemek használata esetében:
1, Adaptert konnektorba dugni és utána csatlakoztatni a vérnyomásmérőhöz!
2, Mérés elvégzése.
3, Adaptert a vérnyomásmérőből kihúzni és csak utána kihúzni a konnektorból!

Műszaki adatok:
110-240 V AC 50/60 Hz
6 V 600 mA

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Microlife
Cikkszám
VM077
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!