Microlife adapter

Raktáron
Raktárkészlet:
Microlife adapter
Cikkszám
VM077
Márka
Microlife
Várható szállítás
1-2 munkanap
Várható beérkezés
1-2 hét
Raktárkészlet
Raktáron
4 560 Ft
Egységár: 4 560 Ft/db
Röviden a termékről:

A szaküzletünkben és a weboldalunkon egyaránt forgalmazott hálózati adapter csak és kizárólag a Microlife termékeinkhez választható!

Az adaptert a rendszeres vérnyomásméréshez ajánljuk. Ebben az esetben a vérnyomásmérő közvetlenül az elektromos hálózatról üzemel, így elem nélkül is használható. Azonban töltés közben az elemeket érdemes a vérnyomásmérőben tartani, hiszen ha tápfeszültség nélkül marad a készülék a memória és beállított idő kitörlődik.
A készülék belsejében elhelyezett kapcsoló lehetővé teszi, hogy az adapter csatlakoztatását követően az elemek nem merülnek le.
A rendszeres használat során, gyakran ellenőrizze az elemeket, mert könnyen felrepedhetnek!

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Helyes csatlakoztatási sorrend adapter és elemek használata esetében:
1, Adaptert konnektorba dugni és utána csatlakoztatni a vérnyomásmérőhöz!
2, Mérés elvégzése.
3, Adaptert a vérnyomásmérőből kihúzni és csak utána kihúzni a konnektorból!

Műszaki adatok:
110-240 V AC 50/60 Hz
6 V 600 mA

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!