Géles antidekubitusz párna TECH II. 46 x 40 x 1,6 cm - 0810014

Raktáron
Raktárkészlet:
Géles antidekubitusz párna TECH II. 46 x 40 x 1,6 cm - 0810014
Cikkszám
GS928
Márka
Mobiak
Garancia
12 hónap
Raktárkészlet
Raktáron
63 650 Ft
Egységár: 63 650 Ft/db
A termék bemutatása:

Forgalmazott termékünket, elsősorban baleset vagy betegség miatt mozgás szegény életmódot élő emberek számára javasoljuk

Nem csak egészségügyi szempontból praktikus segédeszköz. Komfortos, kényelmes ülőpárna lehet otthon és az irodában.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
A termékről bővebben:

• Anyaga: poliuretán gél
• Paraméterek: 46 x 40 x 1,6 cm
• Felülete szilárd, sima. Betegségekből való lábadozásnál sokat segít az optimális nyomás eloszlás és a tökéletes komfort érzet.
• A párnában található gél nem mozdul el, nem szivárog, nem párolog, nem szilárdul meg és nem szárad ki, szilárdul meg, ha párna kiszakad.
• Anyaga ellenálló a baktériumokkal és a gombákkal szemben. Tisztítása: vízzel, szappanos vízzel vagy kímélő, enyhe antibakteriális folyadékkal.
Maximális teherbírás: 130 kg

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
Mobiak
Cikkszám
GS928
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!