Salin "Plus" nagyméretű sóterápiás készülék

ÚJ
Nincs raktáron
Salin "Plus" nagyméretű sóterápiás készülék
Salin "Plus" nagyméretű sóterápiás készülék
Salin "Plus" nagyméretű sóterápiás készülék
Salin "Plus" nagyméretű sóterápiás készülék
Salin "Plus" nagyméretű sóterápiás készülék
Salin "Plus" nagyméretű sóterápiás készülék
Cikkszám
LT068
Márka
Salin
Garancia
12 hónap
Raktárkészlet
NINCS
39 800 Ft

Termékünkről néhány szóban:
Levegő tisztítására alkalmas, só terápiás készülék. Az eszköz 60 m2-es területen biztosít, nem túl dús só tartalmú levegőt.
Az eszközt alkalmazhatja nagyobb helységekben (közepes lakás, panellakás). Akkor működik a leghatékonyabban, ha levegő 8-10 órán keresztül „passzív”. marad.
A rendszeres használat elpusztítja a levegőben megtalálható vírusok, gombák és baktériumok java részét. A tisztább levegő eléréséért a készüléket hónapokon keresztül kell használni. Az eredményesebb használatért a helységben 40-70%-os páratartalmat érdemes biztosítani.
Fontos!: A kibocsájtott sós levegő nem befolyásolja a szoba páratartalmát, hőmérsékletét, és a bútorokban, eszközökben sem tesz kárt.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

További információk a termékről:

 • Mikro só kristályokkal dúsított levegő
 • Maximum 60 m2 területen használható
 • Javasolt használat: naponta 8-10 óra. Nyugalmi időszakban, alváskor javasoljuk
 • 6V-12V között üzemeltethető (az intenzitást az adapteren állíthatja be)
 • Az eszközt érő erős mechanikai hatások (ütés, leejtés stb.) károsíthatják az eszköz működését.
 • Fontos!: Ne helyezze víz közelébe (pl:kád)!
 • Fontos!: Nem ajánlott nedves környezetben, ahol magas a gőz- és a páratartalom, illetve olajpárás helyiségben (konyha), illetve nagyon poros helyiségekben, mert ezek csökkenthetik az eszköz élettartamát!

A szervezet optimális, egészséges működéséhez elengedhetetlen része a megfelelő mennyiségű só bevitel. A só hozzájárul a szervezet normális hidratáltságának fenntartásához, a vérnyomás szabályozásához, a megfelelő izom- és idegműködéshez.

A sókristályok fertőtlenítő hatással rendelkeznek. Elpusztítják a vírusok, gombák és egyéb kórokozók nagy részét.

A só terápiáról:                                    

Olyan inhalációs módszer, amelynek során megtisztított sót lélegzünk be, ezzel segítve szervezetünk természetes védekezését.
A terápia elsősorban a felső légúti megbetegedések kezelésére szolgál. Egészséges emberek szervezetére is jótékony hatást gyakorol. A terápia során belélegzett só részecskék, a szervezetbe kerülve megkötik és magukba olvasztják a mikroorganizmusokat.
Vitalizál, energetizál és jelentősen lecsökkenti a felső légúti megbetegedések gyakoriságát, továbbá gyulladás csökkentő.

 1. Légúti megbetegedések:
  A felső légúti megbetegedések nagy részére (légcsőhurut, arcüreggyulladás, asztma, köhögés, megfázás stb.) alternatív és kiegészítő gyógymód. (Fontos!:A készülék használatával ne szakítsa meg a már aktív kezeléseit!) Egészséges emberek számára is ajánlott, a légúti betegségek megelőzésére.

 

 1. Bőrproblémák kezelése:
  A terápia során belélegzett só, a tüdőből a véráramba jutva, az egész szervezetet tisztítja meg

 

 1. Immunrendszer erősítése:
  Fokozza az anyagcserét, javítja a szervezet biokémiai aktivitását és perifériás keringést. A levegőbe jutott só részecskék negatív ionjai tisztítják a levegőt. (Fontos! Ahhoz, hogy tisztább levegőt teremtsen, hónapokon keresztül, mindennap órákig kell (8-10 óra) használnia az eszközt!) A tisztább levegő élénkíti a szervezet immunitását

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Salin
Cikkszám
LT068
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!