Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe

Raktáron
Raktárkészlet:
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Cikkszám
EG227
Márka
VIVAMAX
Garancia
0
Raktárkészlet
Raktáron
1 490 Ft
Vízkezelő filter bemutatása:
Antibakteriális kerámia golyókkal teli filter, melyek célja, hogy vízben esetlegesen előforduló mikroorganizmusokat semlegesítse.
Bármely párologtatóhoz, párásítóhoz használható.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Bővebben a termékről:
A vízkezelő filter bármely párásítóba, párologtatóba bele helyezhető. Hosszan tartó antibakteriális hatással rendelkezik.
A filter egyszerre csak 2 liter víz kezelésére alkalmas.
A filterben található vízkezelő golyók H+ ezüst-ion tartalmú, KDF-55 E bevonattal rendelkező kerámiagolyók, melyek 99%-os hatékonysággal semlegesítik a kártékony mikroorganizmusokat.
KDF 55 bevonat: szabadalmaztatott víztisztítási anyag és egyúttal egy NSF minősítéssel rendelkező (ivóvíz tisztítására vonatkozó standard előírásoknak is megfelelő) folyadékkezelési eljárás.
Technikai adatok:
• 1 filter 10 gr antibakteriális golyót tartalmaz
• 10 gr antibakteriális kerámiagolyó 2 liter víz megtisztítására alkalmas
• A vízkezelő antibakteriális golyók hatóideje: min. 6 hónap
A vízkezelő filter használata:
• Helyezze az antibakteriális hatású ezüst ion tartalmú golyókat tartalmazó filtert a párásító vagy párologtató víztartályába. Használati kezelési útmutató alapján üzemelje be a készüléket
• A párologtató vagy párásító tisztításnál, vegye ki a filtert a vízből majd tisztítsa meg a víztartályt a használati útmutatóban részletezett módon, majd a frissen betöltött vízbe helyezze vissza filtert.
Figyelem!:
• A párásító szűrőjének cseréjére szükség lehet. Ez nagymértékben függ a használat intenzitásától. Fontos, hogy ilyenkor mindig kövesse a készüléke használati útmutatójában leírtakat.
• A víztartály rendszeres, 2-3 naponta történő tisztítása szükséges lehet. Kövesse a használati és kezelési útmutatóban leírtakat

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
VIVAMAX
Cikkszám
EG227
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!