Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe

Raktáron
Raktárkészlet:
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékekbe
Cikkszám
EG227
Márka
VIVAMAX
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
1 590 Ft
Egységár: 1 590 Ft/db
Vízkezelő filter bemutatása:
Antibakteriális kerámia golyókkal teli filter, melyek célja, hogy vízben esetlegesen előforduló mikroorganizmusokat semlegesítse.
Bármely párologtatóhoz, párásítóhoz használható.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Bővebben a termékről:
A vízkezelő filter bármely párásítóba, párologtatóba bele helyezhető. Hosszan tartó antibakteriális hatással rendelkezik.
A filter egyszerre csak 2 liter víz kezelésére alkalmas.
A filterben található vízkezelő golyók H+ ezüst-ion tartalmú, KDF-55 E bevonattal rendelkező kerámiagolyók, melyek 99%-os hatékonysággal semlegesítik a kártékony mikroorganizmusokat.
KDF 55 bevonat: szabadalmaztatott víztisztítási anyag és egyúttal egy NSF minősítéssel rendelkező (ivóvíz tisztítására vonatkozó standard előírásoknak is megfelelő) folyadékkezelési eljárás.
Technikai adatok:
• 1 filter 10 gr antibakteriális golyót tartalmaz
• 10 gr antibakteriális kerámiagolyó 2 liter víz megtisztítására alkalmas
• A vízkezelő antibakteriális golyók hatóideje: min. 6 hónap
A vízkezelő filter használata:
• Helyezze az antibakteriális hatású ezüst ion tartalmú golyókat tartalmazó filtert a párásító vagy párologtató víztartályába. Használati kezelési útmutató alapján üzemelje be a készüléket
• A párologtató vagy párásító tisztításnál, vegye ki a filtert a vízből majd tisztítsa meg a víztartályt a használati útmutatóban részletezett módon, majd a frissen betöltött vízbe helyezze vissza filtert.
Figyelem!:
• A párásító szűrőjének cseréjére szükség lehet. Ez nagymértékben függ a használat intenzitásától. Fontos, hogy ilyenkor mindig kövesse a készüléke használati útmutatójában leírtakat.
• A víztartály rendszeres, 2-3 naponta történő tisztítása szükséges lehet. Kövesse a használati és kezelési útmutatóban leírtakat

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
VIVAMAX
Cikkszám
EG227
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!