GM 4372 Könyökmankó 150 kg

Nincs raktáron
GM 4372 Könyökmankó 150 kg
Cikkszám
GS519
Márka
N/A
Várható szállítás
2-5 munkanap
Raktárkészlet
NINCS
1 910 Ft
Egységár: 1 910 Ft/db
Könyök mankó bemutatása:
A könyökmankó azok számára ajánlott, akiknek alsó végtagjaik ízületi kopása gyulladása, a járás és mozgás megterhelő. Rendszeres használata csökkenti a láb terhelését és megkönnyíti a mozgást.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Technikai információk:
• A csőszerkezete: 1,2 mm vastag, 2,5 mm átmérőjű alumínium. Az alsó rész hegesztett acél
• Markolat anyaga: műanyag
• Botvég: tapadást biztosító gumivég
• Teljes magassága (állítható): 95-118 cm
• Maximális teherbírás: 150 kg

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!