B-4334 járóbot anatómiai fogantyúval

Nincs raktáron
Megszűnt
B-4334 járóbot anatómiai fogantyúval
B-4334 járóbot anatómiai fogantyúval
B-4334 járóbot anatómiai fogantyúval
B-4334 járóbot anatómiai fogantyúval
Cikkszám
GS279
Márka
N/A
Várható szállítás
2-5 munkanap
Raktárkészlet
NINCS
4 240 Ft
Egységár: 4 240 Ft/db
A termék jellemzése:

A web áruházunkban illetve a szaküzletünkben forgalmazott speciális kialakítású járóbot, a reumában szenvedő betegek számára javasolt. A terméket azok is használatba vehetik, akik szeretnék az alsó végtagjukat tehermentesíteni.
A hattyúnyakszerű műanyag fogantyú biztonságos, stabil támasztást és járást biztosít.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
• Anyaga alumíniumcső, felületi kikészítése különböző színű műanyag bevonat
• Súly: 0,35 kg
• Magasság: 77-97 cm, 2,5cm-enként állítható
• Terhelhetőség (rúdirányú): 100 kg

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!