Sport térdszorító Vivafit

Raktáron
Raktárkészlet:
Sport térdszorító Vivafit
Cikkszám
OR143
Márka
N/A
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
S
Raktáron
M
Raktáron
L
Raktáron
XL
Raktáron
Méret
2 950 Ft
Egységár: 2 950 Ft/db
A termék bemutatása

A szaküzletünkben és a weboldalunkon forgalmazott térdrögzítő, ideális az aktív, sportoló emberek számára.
Az egyedi légáteresztő anyagának köszönhetően térdrögzítő jóval ellenállóbb az intenzív hatásokkal szemben, mint a hagyományos térdrögzítők.
Az aktív sport végzése közben gyakori, hogy a térdszorító elmozdul a helyéről. Ennek megakadályozására, a felső részre egy csúszásgátló szilikonos gumibetétet helyeztek be.
A termék kompressziós hatása segíti a sérülések utáni regenerációt is.

Tisztítása: kézzel mosható langyos, mosószeres vízben.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Méret: (térd körméret)

S: 30 -34 cm
M: 34- 41 cm
L: 41 -47 cm
XL: 47-55 cm

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!