Futuro Comfort Lift térdrögzítő

Raktáron
Raktárkészlet:
Futuro Comfort Lift térdrögzítő
Cikkszám
OR091
Márka
3M
S
Raktáron
M
Raktáron
L
Raktáron
XL
Raktáron
Méret
7 300 Ft
Egységár: 7 300 Ft/db
A termék jellemzése:

A szaküzletünkben és weboldalunkon forgalmazott térdrögzítő ideális viselet a mindennapos tevékenységekhez. A termék viselete kényelmes és komfortos. A termékben elhelyezett panelek csökkentik a térd mögötti gyűrődést, így a ruha alatt nem látszik a termék ami némi diszkréciót nyújt a felhasználó számára.
A termék fel és levétele egyaránt egyszerű.
Univerzális: jobb és bal térdre egyaránt felhelyezhető.

Anyag: légáteresztő, rugalmas, kötött anyag, az egész napos kényelmes viseletért

A termék alkalmazható: rándulás, húzódás, ízületi gyulladás, duzzanat esetére.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek
Méretek a térd körméret alapján (cm) :

S: 30,5 – 36,8 cm
M:36,8 – 43,2 cm
L:43,2 – 49,5 cm
XL:4,5 – 55,9 cm

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
3M
Cikkszám
OR091
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!