Actimove Carpalis csuklóstabilizáló

Raktáron
Raktárkészlet:
Megszűnt
Actimove Carpalis csuklóstabilizáló
Cikkszám
GS1048
Márka
Actimove
Garancia
0
Raktárkészlet
Raktáron
4 400 Ft
A termék bemutatása:
Neoprén- és latexmentes csukló stabilizáló. Ajánljuk az alagút szindrómában szenvedőknek, de mindennapi életben is használható. A rögzítő, anatómiai kialakítása segít a fájdalmak kezelésében és a helyes pozícionálásban.
Nyitott kialakítású: teljes újmozgás és kézhasználat.
Univerzális viselet: jobb és bal kézre egyaránt felvehető.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Körméret:

Univerzális méret

Méret

14-20 cm

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Actimove
Cikkszám
GS1048
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!