Actimove bokatámasz gyerek 6-10 év

Raktáron
Raktárkészlet:
Megszűnt
Actimove bokatámasz gyerek 6-10 év
Cikkszám
GS1055
Márka
Actimove
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
3 610 Ft
Egységár: 3 610 Ft/db

A gyermek bokatámasz leírása:
Aktív sportolásra javasolt segédeszköz. Az említett tevékenység mellett, a mindennapokra is felvehető.
Elsősorban a következő problémákra ajánljuk: boka duzzanat, gyenge vagy érzékeny boka, enyhe rándulások, bokasérülés (és megelőzés)
Neoprénmentes, kényelmes anyaga, hozzájárul a bőr „légzéséhez” valamint az átlagon felüli kényelemhez. Kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen cipőhöz felvehető.
Fontos!: A bokatámaszt csak 6 és 10 év közötti gyerekek használhatják!


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Körméret:

MÉRET

CM

Gyermek

16,5 -18,5 cm


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
Actimove
Cikkszám
GS1055
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!