Actimove bokatámasz gyerek 11-15 év

Raktáron
Raktárkészlet:
Actimove bokatámasz gyerek 11-15 év
Cikkszám
GS1056
Márka
Actimove
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
3 610 Ft
Egységár: 3 610 Ft/db

Bokatámasz bemutatása:

11-15 év közötti gyermekek számára ajánlott sport bokarögzítő. Aktív sportolás mellett, mindennapokra is nyugodtan felvehető.

Légáteresztő, neoprénmentes anyaga átlagon felüli kényelmet biztosít. A légáteresztés biztosítja, hogy a bőr megfelelően lélegezzen.

A termék kialakítása (karcsúsított forma, fekvő varrásokkal), lehetővé teszi, hogy bármilyen cipővel felvehesse.

Ajánljuk: gyenge, érzékeny, duzzadt bokára, bokasérülésekre vagy azok megelőzésére


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Boka körméret:

MÉRET

CM

Ifjúsági

18,5- 22 cm

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!