Beurer UB 86 TEDDY DOUBLE komfort dupla melegítő ágybetét

Nincs raktáron
Beurer UB 86 TEDDY DOUBLE komfort dupla melegítő ágybetét
Cikkszám
BR31912
Márka
BEURER
Raktárkészlet
NINCS
65 550 Ft

A hideg ágy érzésétől bármilyen időben megszabadulhat, hiszen a Beurer ágymelegítője pillanatok alatt a kívánt hőmérsékletűre melegíti ágyát! A komfortos hőmérséklet érzete mellett a felülete is csodálatos, hiszen extra puha Teddy plüssből készült, ráadásul a dupla kivitel egy nagyobb ágy felmelegítését is lehetővé teszi! Már 9 hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a legideálisabbat. A megvilágított hőmérséklet fokozatoknak köszönhetően mindig láthatja, hányas fokozaton üzemel. Eco-Control funkciójának köszönhetően a kijelzőn látható az áramfogyasztás mennyisége kWh-ban. A gyorsmelegítés funkciónak köszönhetően valóban pillanatok, mindössze néhány másodperc alatt felmelegszik.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

* Külön szegmentált fűtészónák a testnek és a lábnak (2x)

* 2 x 2 zóna, 9 fokozat

* Jól szellőző, kiváló minőségű anyagból készült (Öko-tex 100 tanúsítvány)
* Egyik oldala pihe-puha Teddy plüss, a másik gyapjú
* A levehető kapcsoló eltávolításával mosógépben mosható 30 °C-on
* Mérete: 150 cm x 160 cm
* 2 x 60 Watt teljesítmény
* Beurer biztonsági rendszer (BSS) a túlmelegedés ellen
* Automatikus kikapcsolás 12 óra használat után
* Automatikus alacsonyabb fokozatra kapcsolás kb. 3 óra után


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
BEURER
Cikkszám
BR31912
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!