Beurer HD 75 COSY melegítő takaró (vakondszürke)

Nincs raktáron
Beurer HD 75 COSY melegítő takaró (vakondszürke)
Cikkszám
BR42400
Márka
BEURER
Várható szállítás
3-6 munkanap
Várható beérkezés
3-6 munkanap
Raktárkészlet
NINCS
28 750 Ft

A Beurer csodálatosan puha melegítő takarói melegbe burkolják a testet és a lelket, akár a leghidegebb időben is. Extra puha felületű, rendkívül simulékony és bőrbarát Öko-Tex 100-as textília, amely hat hőmérséklet fokozattal rendelkezik.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

* Extra puha felületű, jól szellőző anyag (Öko-tex 100 tanúsítvány)

* Beurer biztonsági rendszer a túlhevülés ellen

* Mérete: 180 cm x 130 cm

* A levehető kapcsoló eltávolításával mosógépben mosható 30 °C-on

* Jól megvilágított funkciógombok

* Automatikus kikapcsolás 3 óra használat után

* 100 Watt teljesítmény

 

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!