Beurer CC 50 COSY melegítő köpeny

Nincs raktáron
Beurer CC 50 COSY melegítő köpeny
Cikkszám
BR42004
Márka
BEURER
Raktárkészlet
NINCS
25 220 Ft

Vesse bele magát a melegségbe akár a legnagyobb zimankóban is, egy Beurer melegítő köpeny segítségével. A testre felvéve melegítő kabátként funkcionál, de szétpatentolva klasszikus melegítő takaró válik belőle. Csodálatosan puha felületű, jól szellőző anyagból készült és hat hőmérséklet fokozattal rendelkezik.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

* Extra puha felületű, jól szellőző, bőrbarát anyag (Öko-tex 100 tanúsítvány)
* Beurer biztonsági rendszer a túlhevülés ellen

* Jól megvilágított funkciógombok

* Kerülete kb. 145 cm, így nagyobb testre is passzol, hossza 100 cm

* A levehető kapcsoló eltávolításával mosógépben mosható 30 °C-on

* 100 Watt teljesítmény

* Automatikus kikapcsolás 180 perc után

 

 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
BEURER
Cikkszám
BR42004
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!