Body-Band clip erősítő szalaghoz 7,5 cm FEHÉR

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
Body-Band clip erősítő szalaghoz 7,5 cm FEHÉR
Cikkszám
65380
Márka
SUNDO Homecare
Várható szállítás
Raktáron levő termék 1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
850 Ft

A Body-Band erősítő szalagok még kényelmesebb és egyszerűbb használatára alakították ki az alábbi fogantyúkat. Különböző méretekben kaphatóak, ezért mindenki megtalálja a neki kézre álló eszközt.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Ha bizonytalan a gumiszalag megfelelő fogását illetően, válasszon egyet az erre a célra kialakított fogantyúk közül. Biztonságosan és egyszerűen rögzíthető a szalag végére, így nem muszáj feltekerve használnia az eszközt. A könnyebb fogás magabiztosabb edzésmunkát tesz lehetővé, így biztos a siker. A Body-Band szalagok hatékonysága így még inkább érzékelhető lesz az Ön számára is.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!