Body-Band clip erősítő szalaghoz 10 cm FEHÉR

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
Body-Band clip erősítő szalaghoz 10 cm FEHÉR
Cikkszám
65381
Márka
SUNDO Homecare
Garancia
0
Raktárkészlet
Raktáron
860 Ft

A Body-Band erősítő szalagok még kényelmesebb és egyszerűbb használatára alakították ki az alábbi fogantyúkat. Különböző méretekben kaphatóak, ezért mindenki megtalálja a neki kézre álló eszközt.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Ha bizonytalan a gumiszalag megfelelő fogását illetően, válasszon egyet az erre a célra kialakított fogantyúk közül. Biztonságosan és egyszerűen rögzíthető a szalag végére, így nem muszáj feltekerve használnia az eszközt. A könnyebb fogás magabiztosabb edzésmunkát tesz lehetővé, így biztos a siker. A Body-Band szalagok hatékonysága így még inkább érzékelhető lesz az Ön számára is.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
SUNDO Homecare
Cikkszám
65381
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!