Felfújható antidecubitus ülőgyűrű 42 cm pumpával kék

Raktáron
Raktárkészlet:
Felfújható antidecubitus ülőgyűrű 42 cm pumpával kék
Cikkszám
GS1016
Márka
Mobiak
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
3 760 Ft
Egységár: 3 760 Ft/db
A termék tulajdonságai:
Szaküzletünkben és weboldalunkon forgalmazott felfújható ülőgyűrű, kényelmes ülést biztosít a felhasználó számára. A szelep és pumpa befolyásával szabályozhatja a párna keménységét.
Rendeltetése: kényelmi eszköz. Nem alkalmazható felfekvéses (decubitus) tünetek enyhítésére!
Ne használják tornagyakorlatokhoz és tartsák távol az élesebb eszközöktől (pl.: kés, olló)

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

További termék információk:

  • A pumpa a csomag tartozéka
  • Anyaga: Bársonyos tapintású PVC
  • Külső átmérő: 42 cm
  • Belső átmérő: 11 cm
  • Maximális betegsúly: 100 kg
  • Tisztítása: Vízzel tisztítsa meg. Ne használjon erős vegyszereket, mert azok károsíthatják a termék anyagát! Fertőtlenítésnél, alkalmazzon kíméletes fertőtlenítőket! A szennyeződés eltávolítását követően száraz, tiszta ruhával törölje át a terméket (ne hagyja, hogy nedves maradjon a felület!)

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Beszerzési ár
2 118,75
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati utasítás