„Deluxe” elektromos vizsgálóágy 6421

Raktáron
Raktárkészlet:
„Deluxe” elektromos vizsgálóágy 6421
Cikkszám
MBK014
Márka
Mobiak
Garancia
36 hónap
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
339 000 Ft
Egységár: 339 000 Ft/db

A „Deluxe” elektromos vizsgálóágy (modell 806421) kiváló minőségű és multifunkcionális berendezés egészségügyi intézmények és klinikák számára. Az ágy elektromosan állítható kézi illetve és lábvezérléssel, hogy maximális kényelmet biztosítson mind a betegeknek, mind az egészségügyi szakembereknek. Masszív és tartós kialakítása hosszú távon garantálja a megbízhatóságot és a stabilitást. Kényelmes párnázata és könnyen tisztítható felületek teszik ideálissá mindennapi használatra. Az ágy sokoldalú funkciói és megbízható működése miatt segíti az egészségügyi szolgáltatókat a hatékony és kényelmes betegellátásban.

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A termék leírása:
Méretek (H x Sz) 195 x 70 cm
Magassága 56-93,5 cm
Fejtámla méretei (H x Sz) 63 x 70 cm
Fejtámla dőlésszöge állítható: 0 - 63 °
A beteg maximális súlya 200 kg
Az ágy súlya 56,5 kg
Csomagolási méretek (H x Sz x M) 198 x 72 x 25 cm

A csomag tartalmaz:
• Kézi irányító panelt
• Lábpedál
• Hidraulikus fejtámla
• Távoli kézi távirányító vagy pedálvezérelt magasságállítás

• Szín: fekete
• Keret: Fém
• A motor teljesítménye: 50 watt


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati utasítás: