4 az1-ben zuhanyszék

Nincs raktáron
4 az1-ben zuhanyszék
Cikkszám
NWA-006
Márka
Herdegen
Garancia
24 hónap
Várható szállítás
4-6 munkanap
Várható beérkezés
4-6 munkanap
Raktárkészlet
NINCS
88 050 Ft
Egységár: 88 050 Ft/db

A 4 az 1-ben zuhanyszék párnázott üléssel rendelkezik, mely a használatot kényelmesebbé teszi. Az eszköz  használható zuhanyszékként, szobai wc és wc magassítóként, valamint biztonsági keret funkcióban is. A váz rozsdamentes alumíniumból készül, az ülés és a háttámla poliuretán műanyag. A termék súlya 6,6 kg.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Emelő mechanizmusa segít a felállásban: A kartartó megnyomásakor megemelkedik az ülőlap és segít a használónak a felállásban, minimális erőfeszítés kifejtését igényelve. Köszönhetően az állítható lábainak, a felhasználó testméretéhez igazítható, illetve akár könnyen a wc fölé helyezhető.

Általános jellemzők:


Alumínium váz
Fröccsenésgátlós vödörrel ellátott
Állítható magasságú lábak
Párnázott ülés higiénikus kivágással
Könnyű szerelés szerszám nélkül
Anyagok: alumínium keret, PU ülés és háttámla
2 év garancia.

Műszaki adatok:

Teljes magasság: 88-98cm (állítható magasságú lábak miatt)
Karfák közötti távolság: 51cm
Teljes szélesség: 71/74cm
Karfák magassága: 76/86cm
Ülőlap magassága: 54-64cm között állítható
Ülőlap mélység: 51cm
Teljes mélység: 61cm
Terhelhetősége: 120kg


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!