Szájmaszk KN95

Nincs raktáron
Megszűnt
Szájmaszk KN95
Szájmaszk KN95
Szájmaszk KN95
Szájmaszk KN95
Szájmaszk KN95
Szájmaszk KN95
Cikkszám
EG206
Márka
N/A
Raktárkészlet
NINCS
2 000 Ft

A termék tulajdonságai

A termék típusa: KN95 maszkok
A termék színe: Fehér
Méretei: 13 x 13 x 3,5 cm
Anyaga: nem szőttes. Az anyag puha és kényelmes.
Alkalmazható: A mindennapi életben sok féleképpen használható: gyárakban, wellness központokban, sőt munkahelyen és iskolában is.
Szűrési sebesség: ≥95%
A termék tisztítható( vasalással, UV-fénnyel)! Nem egyszer használatos!  A termék 5 napig használható !


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A termék további tulajdonságai:

· A termék professzionális védőmaszk, a PM 2,5 vagy 95% szűrési sebessége, megszűri  a nem olajos részecskéket.
· A termék egyedülálló nagy hatékonyságú elektrosztatikus szűrési technológiájának köszönhetően a szűrési hatékonysága magas és alacsony ellenállással. Egyszerre kínál kényelmet és nagyobb szűrési hatékonyságot.
· A kényelmes viselet nagyban köszönhető a háromdimenziós vágásnak, valamint a szoros, arc alakúra illesztett tervezésnek.
· A termék orrcsipesze állítható, a könnyen oldható orrszárnyak mindkét oldalán rögzítve vannak. Az orrcsipesz megfelelően rugalmas. A formáját tetszés szerint az orr nyergének mérete szerint állíthatja. A fülszalag kialakítása elősegíti a megfelelő rögzítést és tartást.  
· A viselete egyszerű, így a KN95 egy kiváló minőségi fényvédő, köd-, ipari por- és influenzaellenes fül típusú légáteresztő szelepmaszk.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
EG206
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!