Kézhosszabbító 82 cm - HRD 820076

Nincs raktáron
Kézhosszabbító 82 cm - HRD 820076
Cikkszám
GS596
Márka
Herdegen
Raktárkészlet
NINCS
4 190 Ft

Az alumínium kézhosszabbító könnyedén segíti apró tárgyak megfogását lehajolá nélkül. Segítség lehet még székben ülve a tőlünk nem túl messze lévő maximum 2 kg súlyú tárgyak eléréséhez és felemeléséhez.

3 az 1-ben funkcióval rendelkezik 
A fogó karral emelhet, megfoghat tárgyakat, a kampó segítségével le- vagy felakaszthat valamit, a mágnes segítségével felemelhet/leemelhet kis fém tárgyakat.

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Műszaki leírás:
- termék súlya: 193 g,
- hasznos hosszúság  76 cm,
- teljes hosszúság 82cm.

 

A terméket enyhén benedvesített ruhával töröljük tisztára szennyeződés esetén.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
Herdegen
Cikkszám
GS596
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!