Kézhosszabbító 82 cm - HRD 820076

Raktáron
Raktárkészlet:
Kézhosszabbító 82 cm - HRD 820076
Cikkszám
GS596
Márka
Herdegen
Várható szállítás
1-2 munkanap
Raktárkészlet
Raktáron
5 100 Ft
Egységár: 5 100 Ft/db

Az alumínium kézhosszabbító könnyedén segíti apró tárgyak megfogását lehajolá nélkül. Segítség lehet még székben ülve a tőlünk nem túl messze lévő maximum 2 kg súlyú tárgyak eléréséhez és felemeléséhez.

3 az 1-ben funkcióval rendelkezik 
A fogó karral emelhet, megfoghat tárgyakat, a kampó segítségével le- vagy felakaszthat valamit, a mágnes segítségével felemelhet/leemelhet kis fém tárgyakat.

 


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Műszaki leírás:
- termék súlya: 193 g,
- hasznos hosszúság  76 cm,
- teljes hosszúság 82cm.

 

A terméket enyhén benedvesített ruhával töröljük tisztára szennyeződés esetén.


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!