Antidecubitus gél ülőpárna 42 x 42 cm

Nincs raktáron
Antidecubitus gél ülőpárna 42 x 42 cm
Cikkszám
GS1030
Márka
Drive Medical
Garancia
12 hónap
Raktárkészlet
NINCS
17 000 Ft
Egységár: 17 000 Ft/db

A géles töltet biztosítja a testfelület optimális megtámasztását. A nyomás eloszlik az ülőfelületen, ezzel segítve a felfekvés megelőzését, valamint a már kialakult felfekvés kezelését.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A huzat vízhatlan, az egyik oldal polyester, a mások polyurethan
A töltet egy speciális állagú gél, amely lassan veszi fel a test alakját
A huzat fekete színű, az egyik oldalon zipzára
A levehető huzat 60 fokon kézzel mosható
A párna vastagsága 4 cm
Súly: 4,8 kg
Használható székekre, autóba, ágyba


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Gyártó
Drive Medical
Cikkszám
GS1030
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!