Oxigén hosszabbító vezeték 2,1 m

Nincs raktáron
Oxigén hosszabbító vezeték 2,1 m
Cikkszám
GS919
Márka
N/A
Raktárkészlet
NINCS
210 Ft
Szabványos csatlakozású 2,1 m hosszú szilikon vezeték oxigén orrszondák csatlakoztatására.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Akkor szükséges használatuk, ha az oxigén koncentrátor készülék elhelyezése bármilyen okból nem oldható meg a használó közelében.

Segítségével lehetővé válik az oxigén koncentrátor egy időben több személy által történő hazsnálata, az oxigén kimenet  elosztásával. 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
N/A
Cikkszám
GS919
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!