Oxigén hosszabbító vezeték 2,1 m

Nincs raktáron
Oxigén hosszabbító vezeték 2,1 m
Cikkszám
GS919
Márka
N/A
Várható szállítás
Bizonytalan
Raktárkészlet
NINCS
230 Ft
Egységár: 230 Ft/db
Szabványos csatlakozású 2,1 m hosszú szilikon vezeték oxigén orrszondák csatlakoztatására.

A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

Akkor szükséges használatuk, ha az oxigén koncentrátor készülék elhelyezése bármilyen okból nem oldható meg a használó közelében.

Segítségével lehetővé válik az oxigén koncentrátor egy időben több személy által történő hazsnálata, az oxigén kimenet  elosztásával. 


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében a termékhez mellékelt használati útmutatót olvassák el figyelmesen! Ha bármilyen okból nincs meg a használati utasítás, jelezzék ügyfélszolgálatunknak és pótlólag elküldjük. A legtöbb termékhez a termék oldalon megtalálható a használati utasítás elektronikus formában.   

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Egészégügyi, higiéniai okokból testtel vagy testnedvvel közvetlenül érintkező termékek esetében nincs lehetőség a vásárlástól történő elállásra (45/2014 Korm. rendelet 29 § e). Ilyen termékek különösen pl. vércukormérők, tesztcsíkok, ortézisek, harisnyák, szoba wc-k,  wc magasítók, fürdető eszközök, inhalátorok, párnák, lepedők, antidekubitusz eszközök, matracok, talpbetétek és lábvédők, haskötők. Kivéve a bontatlan, sérülésmentes egyedi csomagolású termékeket.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendelésénél! Ilyen termékeknél cserére sincs lehetőség, kivéve a granciális vagy szavatossági kifogásokat. 

 

 

Adatok
Beszerzési ár
212,37
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!