Szállítás Saját

Választható szállítási módok:

 • Házhoz szállítás futárszolgálattal. 
  • A legkényelmesebb szállítási mód. A rendelésben megadott szállítási címre a feladást követő munkanapon munkaidőben 8-16 óra között történik a csomag kézbesítése. A megrendelését átveheti Ön, valamelyik családtagja vagy szomszédja is az Ön nevében. Ha a kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítést hagy és a következő napokban újra megkísérli a csomag átadását. Kérjük olyan címet adjon meg, ahol nap közben lehetséges a csomag átvétele! További részletes információ a GLS futárszolgálatról >>>
  • Szállítási díj: 1.490 Ft, 30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes normál súlyú és terjedelmű termékek esetén.
  • Nagy terjedelmű termékek szállítási díja értéktől függetlenül 2.000 Ft-tól kezdődően súly és méret alapján kerül megállapításra
  • Extra nagy súlyú és terjedelmű eszközök szállítási díja egyedileg kerül meghatározásra (pl. beteg ágyak, beteg emelő liftek) 

Ha nap közben nem tud olyan címet megadni, ahol át tudja venni a megrendelt csomagját, a következő megoldások közül választhat

 • Átvétel GLS CsomagPonton
  • Az Önnek megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut az ország 300 településének több mint 650 pontján. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával. Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

  • Szállítási díj: 1.490 Ft, 30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes normál súlyú és terjedelmű termékek esetén.
  • Nagy terjedelmű termékek szállítási díja értéktől függetlenül 2.000 Ft-tól kezdődően súly és méret alapján kerül megállapításra
 • Átvétel PickPack Ponton (Átmenetileg szünetel!)
  •  Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál. Vásárlóink a nekik megfelelő időben és helyen vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.
  • A 240 településen található több mint 700 átvételi pont megtalálható bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagy forgalmú helyeken, közlekedési csomópontoknál. Autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a töltőállomások. A PickPack Pont értesítést küld, amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra. PickPack Pontok listája
  • Pick Pack Ponton keresztül maximum 60 x 60 x 60 cm-es, legfeljebb 20 kg-os csomag kézbesíthető!
  • A csomagot a megrendelő veheti át. Az átvételre 7 naptára nap áll rendelkezésre.
  • Kérjük vegye figyelembe, hogy ennél a szállítási módnál az átfutás idő hosszú lehet: a Pick Pack Pontra történő csomag eljuttatás akár  napig is eltarthat! Csak akkor válassza ezt a szállítási módot, ha nem sürgős a megrendelt termék használatba vétele.
  • Szállítási díj: 1.490 Ft, 30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes.

 • Személyes átvétel szaküzletünkben

Fizetési módok:

 • Bankkártyás fizetéssel (CIB bankkártyás fizetési rendszerén keresztül)  - Díjmentes
 • Előre történő banki utalással - Díjmentes (Számlaszámunk: 10700024-71516495-51100005, utalásnál kérjük a közleményben tüntesse fel a rendelés számát)
 • Utánvétes fizetés a futárnak az áru átvételekor. Az utánvét díja 300 Ft a megrendelés értékétől függetlenül.
 • Személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyával

 

Szállítási díjak:

 

Rendelés értéke Házhoz szállítás
futárszolgálattal
GLS csomagpont Pick Pack Pont Személyes átvétel
Szállítási díjak  Normál terjedelmű termék
30.000 Ft alatt
1.490 1.190 1.100 ingyenes
Normál terjedelmű termék
30.000 Ft fölött
ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes
Nagy terjedelmű termék
értéktől függetlenül
2.300 nem lehetséges nem lehetséges ingyenes
Fizetési díjak Utánvétes fizetés tetszőleges 300 300 300 ingyenes
 • Bankkártyás fizetés
 • Banki előre átutalás
tetszőleges ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes
Korlátozás Max: 40 kg

Max: 20 kg

Csomagautomata:

Max 42 cm magas * 51 cm mély* 39 cm széles.

Max: 20 kg
Max: 60 cm x 60cm x 60 cm
nincs
 • Személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékeket 5 napig tartjuk fenn átvételre.
 • Extrém nagy súlyú és terjedelmű eszközök esetén a szállítási díjak egyedileg kerülnek meghatározásra (pl. betegágyak, betegemelő liftek) 

Nagy terjedelmű gyógyászati segédeszközöket értékhatártól függetlenül igény esetén díjmentesen házhoz szállítjuk az üzlet 10 km-es körzetében. (BükkösMed Gyógyászati és Egészségmegőrző Szaküzlet; Szentendre, Vasúti Villasor 14.)

Szállítási határidők:

A megrendelésről minden esetben a lehető legrövidebb időn belül visszaigazoló e-mailt küldünk.
Megrendeléséről a rendszer azonnal egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld. Ez az üzenet csak a rendelés rögzítését igazolja, nem tartalmaz a szállításra vonatkozó információkat
Munkatársunk jelzi a lehető leghamarabb jelez Önnek a termék elérhetőségét és a lehetséges szállítási időpontot.
A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni Önhöz. Mi nem csak web áruházat üzemeltetünk, hanem üzletünkben a legtöbb termék a polcokon van. Ha a termék készleten van, a következő munkanapon útnak indítjuk a csomagot, melyet Ön másnap már meg is kap. Tehát optimális esetben a megrendelést követő második munkanapon rendelkezésére áll a választott termék. Ha nincs készletünkön a kívánt termék, azonnal intézkedünk a beszerzésről és a gyártók raktárkészletétől függően pár napon belül tájékoztatjuk a várható szállítási határidőről. Ha a gyártóknál nem elérhető az adott időpontban a választott termék, a rendelést rögzítjük, várakozó státuszba tesszük és értesítést küldünk, amikor a termék elérhető. Ha Ön megerősíti rendelési szándékát, abban az esetben indítjuk a szállítást. Amennyiben a választott termékhez hasonló termék rendelkezésre áll, arról tájékoztatjuk és felajánljuk  az alternatív terméket, melyet Ön nem köteles elfogadni.

Ha Ön fizetési módként az előre utalást választotta, az utaláshoz szükséges adatokat a rendszerünk automatikusa kiküldi. Ha díjbekérőt vagy előleg számlát szeretne kapni az utaláshoz, erre is van lehetőség. Kérjük ezt  jelezze ügyfélszolgálatunknak!
Kérjük az utalással mindenképpen várja meg munkatársunk visszaigazolását! A terméket akkor indítjuk útnak, ha az összeg bankszámlánkra beérkezett. A banki átutalások néhány óra alatt megtörténnek.  

A webáruházban érvényes árak eltérhetnek az üzletben alkalmazott áraktól. Az szaküzletben kizárólag a webáruházban leadott megrendelések személyes átvételekor biztosítjuk a webáruház árait. Minden más esetben az üzletben érvényes árakon történik a kiszolgálás.

Szállítást kizárólag Magyarország területén tudunk vállalni.