COMTEK RK-1900A L-SHAPE masszázsfotel, kényelmi fotel

Raktáron
Raktárkészlet:
COMTEK RK-1900A L-SHAPE masszázsfotel, kényelmi fotel
Cikkszám
MA058
Márka
COMTEK
Garancia
36 hónap
Raktárkészlet
Raktáron
389 000 Ft

Ez a kompakt méretű masszázsfotel szinte minden lakásban elfér, de méretével fordítottan arányos a tudása és a megbízhatósága. Csúcskategóriás masszázsfoteleket maga mögé utasító funkciókkal bír ez a huszonegyedik századi kényelmi eszköz, amely a zéró gravitációs masszázstechnológia segítségével terementesíti gerincét. Mindez nemcsak a masszázst magát teszi még kellemesebbé és egészségesebbé, de a lábakat a szív magasságába emelve azonnal javul testünk vérellátása, ami szervezetünk egészére jó hatással van.


A feltüntetett árak kizárólag a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesek!  

 

Részletek

A víz tetején lebegés érzése nyugtatja a lelket, lecsendesíti az elmét a mindennapok rohanásában. Az egylépéses dőlésszög beállításnak köszönhetően szinte azonnal tehermentesítheti gerincét, így az izomzata és egész teste is könnyebben lazulhat el.

Nem szükséges feltétlenül csöndben lazítania, hiszen a beépített hangszórók segítségével, bluetooth kapcsolaton át zene lejátszására is képes az eszköz.

Az úgynevezett L-pályás kialakítás a derék táján segít a test tökéletes nyújtásában és megfelelő kimozgatásában. A masszázs elvégzésére beépített görgők nemcsak masszírozó, de melegítő funkcióval is bírnak, mivel azok is fűthetőek.

Mint minden modern mai eszköz, természetesen ez a fotel sem nélkülözheti az USB-portot, így telefonját, egyéb kütyüjeit is töltheti rajta masszírozás közben.

Mérete: 1450 mm x 760 mm x 790 mm

Br. súly: 63 kg


Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat!

Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost!

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb.

Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

Adatok
Gyártó
COMTEK
Cikkszám
MA058
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!